Bokningssystem

Tanken bakom detta stugbokningssystem är att på Internet kunna visa uppgifter på de stugor som är lediga en viss vecka, ta mot bokningar dygnet runt, administrera de gjorda bokningarna och de uthyrda/förmedlade stugorna. Både bokningar och administration kan skötas från vilken dator som helst med Internetanslutning.

Jobbar alltid med olika displayer och plattformar.
Jobbar med olika displayer och skärmar för att få resonsive layout
Administrationsgränssnittet

Med användarnamn, lösenord och användarkod* (om flera användare är inlagda) går stuguthyraren in och administrerar stuguppgifter, bokningar, kunduppgifter samt ändrar prisgrupper på stugor och olika tillägg.

När något ändras i admingränssnittet slår det igenom på hemsidan. Stugor som redan är bokade syns inte på hemsidan så det kan därför inte bli dubbelbokningar.

Stuguthyraren kan också se vilka kunder som betalat, delbetalat, inte betalat eller om stugan är avbokad. Enkelt skriva ut bokningslistor, sorterade efter bland annat bokningsnummer, stuga, ankomstdatum, eller avresedatum.

Vi har haft målet att göra bokningen enkel och smidig för gästen samt att visa så mycket information som möjligt om objekten för att ge gästen en bra bild av vad han bokar.

Vi vill också med Easye ge uthyraren ett verktyg både för att marknadsföra sin verksamhet och för att underlätta den administrativa delen av verksamheten.

Vill du ha specialsydda funktioner så fixar vi självklart det! Vi bygger programmet för dig. Eftersom programmet ligger online och inte på varje arbetsstation så är det väldigt lätt för oss att göra uppdateringar på systemet.

Funktioner

Enkel inläggning av objekt
Förvalda data såsom fakta, utrustning, läge m.m. Lägg sedan till skryttexter till ett eller flera objekt
 
Bildhantering
En barnlek. Ladda upp en bra bild och systemet sköter resten. Av bilden skapas 3 st. bilder i rätt format och rätt komprimering. En liten en medelstor och en stor (stor används sedan till katalogen för bästa kvalitet). Möjlighet finns att ladda upp fler bilder på samma objekt. En bild säger mer än tusen ord.
 
E-marknadsföring
Skicka massutskick till hela eller delar av kundregister eller ägarregister.
 
Statisktik
Se lätt hur mycket som är bokat veckovis. Hur mycket besökare din onlinebokning har månadsvis.
 
Statiskiska Centralbyrån
Easye sköter det hela. Skriv ut och skicka in.
 
Bokningar
Enkelt att administrera. Avboka, lägga till och ta bort dagar och tillägg m.m. Betalningsövervakning, påminnelser (via mail eller utskrift), bokningsbekräftelser, nyckelutlämningslistor, stugservicelistor m.m.
 
Girolink och Pagero
När det kommer till gäst-, agent och ägarutbetalningar kan Easye exportera ut filer till Girolink och Pagero. Så du slipper manuellt arbete. Det går även att importera inbetalningar för gäst.
 
Ägare och Agenter
Easye håller reda på hur mycket som ska betalas. Ändringslistor skickas till ägare vid ny bokning eller när en bokning ändras antingen via e-post eller vanlig post.
 
Agenter får ett eget gränssnitt.
Agenter får egen login på sitt önskade språk. Därifrån gör dom sina bokningar. Agent kan antingen ta betalt av kund direkt över disk eller låta Er sköta betalningen. Agenten får sedan utbetalning eller faktura beroende på hur agenten har gjort för typ av bokningar
 
Boka tilläggsartiklar
Det finns även möjlighet att sälja tilläggsaktiviteter. Gästen kan i samband med bokningen beställa t.ex. fiskekort, liftkort, skidhyra, utflykter m.m. och betala detta i samband med bokningen.
Detta ger möjlighet att erbjuda en komplett semester med både boende och aktiviteter.
 
Sy ihop hotellpaket
Det finns även ett gränssnitt att sälja olika aktivitetspaket t ex. Operapaketet innehåller 1 övernattning på hotellet, middag på restaurangen svanen osv. Hotellen har eget login och sköter allotment så att onlinebokning är möjlig. Sedan skriver Easye ut bokningsbekräftelser och vouchers. Det är bara fantasin som begränsar dig! Hotell paket
 

 

 

 

building

Vill du ha hjälp med din hemsida?

Då tycker jag att du ska kontakta mig!
/ Conny