Webbutik

Easye webbutik är ett system där du lätt lägger in produkter och övriga sidor i ett administrationsgränssnitt. Vi kan också koppla ditt befintliga kassa-system mot webshopen så att den synkroniserar lagersaldon och priser m.m. på webshopen. På Skidsport Bromma har vi integrerat deras kassasystem Detab så att när en order kommer in så skapas kunden och ordern automatiskt i kassasystemet och bokföringssystemet.

Sökmotorer

Systemet är uppbyggt för att sökmotorerna ska kunna indexera saiten på bästa möjliga sätt. Vi har därför inga frames eller sessionids i urlsträngen, unika titlar, descriptions och keywords genereras automatiskt på varje unik sida av systemet. Man kan själv ange andra titlar, description och keywords. Rubriker använder vi standardtaggar <H1> <H2> osv. Produktmenyn är också uppbyggd på vanliga htmltaggar såsom <UL> och <LI>. Huvudinnehållet på sidan är det som i koden visas först vilket uppskattas i sökmotorernas sökresultat.

Varje natt skapas en XML fil till google på alla sidor på webbutiken med datum och prioritet så att googles sökmotor kan söka igenom endast nya och ändrade sidor. På detta sätt kommer din sajt att komma högt upp i sökresultaten och generera mycket bra besöksstatistik.

Hemsidan

Hemsidan är lätt att få till din egen design eller layout. Jag använder ren och snabb html5 kod optimerad för sökmotorer. Ingration med dom flesta sociala medier så som facebook, twitter, youtube och vimeo m.m. I övrigt funkar det som en vanlig webshop med kundvagn och kassa osv.. När kunden har lagt sin beställning så kan han/hon följa sin beställning från det att paketet lämnar er tills det att paket kommer hem till dörren.

Skidsports Brommas hemsida

Skidsports Brommas mobila hemsida

Mobil hemsida och e-handel

Självklart så ska man idag ha en mobilanpassad sida också. När man surfar in på hemsidan från en mobil så känner systemet av det och skickar vidare till valfri mobila subdomän t ex. m.dindomän.se eller touch.dindomän.se. Samma innehåll ska finnas men menyer och layout ska anpassas så att mobilsurfaren slipper scrolla i sidled eller zooma. Design och layout kan man få precis som man önskar. Här används senaste html5 så att t ex om man ska skriva in sitt telefonr så kommer numreriskt tangentbordsuppsättning upp på mobilen. Så gott som alla mobiler fungerar t ex. iphone, android, blackberry, windows, nokia.

mobil ikoner


Kortbetalning, faktura och delbetalning

Färdig integration finns för betalväxel samport, epay, payex, auriga, Payson samt faktura och delbetalning klarna. Har du andra önskemål så är det säkert inga problem.

Statistik

Ni kommer att få ett login till Google Analytics där du kan få fram detaljerad statistik på din hemsida och ehandel.
  • Vart kommer dina besökare från?
  • Vilka sidor går besökarna in på?
  • Hur många leder till köp?
  • Vad och för hur mycket köps?
  • Daglig statistik timme för timme.

Funktioner

Enkel inläggning av objekt
Går väldigt snabbt och mata in produkter och produktbilder. Tack vare smart variantlista och inbyggda bildbehandlingsfunktioner direkt i systemet samt "spara som" - knapp så att om det är liknande produkter så klickar man bara på "spara som" och ändrar bara dom uppgifter som är annorlunda.
 
Koppla artiklar
Koppla enkelt tillbehör och alternativ. till produkterna
 
Bildhantering
En barnlek. Ladda upp en bra bild och systemet sköter resten. Av bilden skapas 3 st. bilder i rätt format och rätt komprimering. En liten en medelstor och en stor (stor används sedan till katalogen för bästa kvalitet). Möjlighet finns att beskära, rotera och spegelvända bilder, Så du måste inte kunna tex photoshop.
 
Filhantering
Uppdelat som i en Windows utforskare. Bilder, filer och dokument.
 
E-marknadsföring
Skicka massutskick till hela eller delar av kundregister
 
Skapa egna sidor
En barnlek att skapa sidor med bilder och länkar. Ett Word liknande gränssnitt utan krav på att kunna HTML. För dom som behärskar HTML finns självklart möjligheten att ändra i den också.
 
Fraktpriser
På varje artikel anger du volymvikten. Sedan räknar systemet ut fraktkostnaden för kunden enligt sparad prislista.
 
Betalning
Kunderna betalar enkelt och säkert med sitt kort. Du kan administrera betalningarna, göra återköp på hela eller delar av summan, göra dagsavslut m.m.
 
Order
När en order kommer in så läggs den upp i admin samt skickar mail till dig och till kunden. När du packat varan och skrivit ut frakthanlingarna anger du fraktnummret och speditör tex DHL eller posten och klickar på spara så får kunden mail och kan följa paketet ända fram till dörren.
 
Integration
Vi kan integrera dom flesta systemen så att du kan hålla tex lagerstatus och priser synkade med ditt lokala kassasystem
 
Jämförelse siter
Webbutiken är kompatibel med alla jämförelse siter tex Pricerunner, Kelkoo och Prisjakt.

Papperskatalog
Varför inte använda befintliga texter och bilder till att skriva ut din egen katalog eller produktblad. Du designar lätt hur objekten skall presenteras och sorteras. Lägg sedan enkelt till bilder och annonser. När du designat din trycksak så genererar Easye automatiskt ut en PDF. Den kan du sedan skriva ut eller skicka till ett tryckeri.

 

 

 

 

building

Vill du ha hjälp med din hemsida?

Då tycker jag att du ska kontakta mig!
/ Conny